rss

Gambar lawak dan kreatif budak budak sekolah

Labels:


Maaf lah kawan-kawan, sebab tak sempat nak update, saya busy ngan assignment dan kerja-kerja lain. Arini saya search kat google dan terjumpa beberapa gambar menarik dan agak funny jugak lah..Temanya ialah budak-budak sekolah.




Ni pulak gambar budak-budak sekolah jepun yang kreatif, hehehe. Padanlah mereka sangat maju dalam industri sekarang. Saya tak dapat lupa lah rancangan yang satu masa dulu memang top lah, rancangan Istana Takeshi. Ermmm, bila la diorang nak ulang gambar tu balik.


Gambar yang diatas budak-budak sekolah yang ponteng. Lokasi nampak macam Persiaran Gurney, sape la yang tangkap gambar ni, huhuhu..:-P....Jangan ponteng sekolah ye adik-adik..


Ni karangan seorang budak sekolah rendah di salah sebuah sekolah di mane tah(tak tau lokasi). Pandai tol budak ni tulis karangan.. Sape la ajar..:-P




Yang ni pulak karangan budak sekolah menengah (tak tau kat mana).. Memang brilliant betul la budak ni, samdol + kreatif, hehehe..Sekali sekala rasa lawak la pulak..hu3...




Yang ni kalau tak silap gambar kat China. Tak tau la ni kena denda ke apa. Tapi ade gak nampak macam kena denda.. Kalau jatuh macammana la erk..HEhehe
  1. gigih no mencarik bahan utk tatapan umum ... huhuh

  1. heheh dalam dok sebok-sebok sempat
    lagi tuh mengupdate blog...

    so kirenye tadek la sebok pon.. kan?
    muahaha~

    Kreuger®

  1. ngarut2 je pic tu.. tapi lawak... huhuhu

  1. hahaha...funny tol komen korang...tambah si kreuger

  1. hahhahah pelik2 je gambar..